Uvjeti oglašavanja na internet stranici MojSmjestaj.hr

Podaci, informacije i aplikacije s internet portala MojSmjestaj.hr dostupni su korisnicima i posjetiteljima u skladu s uvjetima i ograničenjima navedenim u nastavku.

Korištenjem usluga internetske stranice MojSmjestaj.hr (Stranica), izjavljujete da ste upoznati i suglasni s Općim uvjetima oglašavanja na mrežnim stranicama MojSmjestaj.hr.

Opći uvjeti su skup pravila koji određuju odnose između Vlasnika Stranice, oglašivača i  posjetitelja tj. korisnika usluga oglašivača. Oglašivač može oglašavati turističke smještajne kapacitete i/ili proizvode i usluge pratećih industrija.

Vlasnik Stranice je vlasnik internetske stranice MojSmjestaj.hr, osoba ovlaštena za zastupanje tvrtke Inventor d.o.o., administrator stranice.

Oglašivač je svaka osoba, fizička ili pravna koja se registrirala na portal MojSmjestaj.hr i/ili koja se na njemu oglašava.

Posjetitelj je svaka osoba, fizička ili pravna koja pristupa internet portalu MojSmjestaj.hr.

 

Tehnologija rada

Posjetitelji MojSmjestaj.hr portala kontaktiraju oglašivača portala putem formulara za upit ili kontakt podataka koje je oglašivač ostavio na stranici oglasa. Podaci koje posjetitelj upiše u kontakt formular šalju se putem elektroničke pošte oglašivaču i zapisuju u bazu kojoj on  ima pristup kroz svoj korisnički račun (korisničko sučelje) na portalu.

Svaki novi Oglašivač koji se registrira prvih 6 mjeseci može se besplatno oglašavati. Oglašivač će pred istek besplatnog perioda putem elektroničke pošte dobiti ponudu za nastavak oglašavanja u iznosu 365,00 kn na vremensko trajanje od godinu dana.

MojSmjestaj.hr portal će odmah po zaprimljenoj uplati aktivirati istekli oglas.

Ako Oglašivač nakon isteka besplatnog perioda ne uplati iznos po dostavljenoj ponudi, Oglašivač više neće moći pristupiti u bazu upita korisničkog računa (korisničkog sučelja) o čemu će biti obaviješten putem elektroničke pošte.

Oglasi kojima nije plaćeno produživanje oglašavanja i dalje ostaju na MojSmjestaj.hr portalu, ali im se više neće vidjeti kontakt podaci Oglašivača.

Upiti posjetitelja upućeni putem kontakt obrazaca bit će i dalje dostavljani Oglašivaču, ali bez kontakt informacija posjetitelja.

Oglašivač koji se više ne želi oglašavati može svoj oglas izbrisati korištenjem korisničkog računa portala u svako doba.

 

Prava i obaveze Oglašivača

Oglašivač (predavatelj oglasa) može biti isključivo vlasnik/ca, ovlašteni predstavnik/ca vlasnika smještajnog kapaciteta ili ovlašteni Oglašivač/ca oglašenog smještajnog objekta koji posjeduju svu potrebnu dokumentaciju koju propisuje zakon za bavljenje djelatnošću iznajmljivanja.

Oglašivač je odgovoran za sve predan podatke o smještaju kao i za istinitost istih.

Oglašivač se registrira ispunjavanjem registracijskog obrasca na portalu. Registracijom za usluge na portalu MojSmjestaj.hr Oglašivač putem elektroničke pošte dobiva podatke o korisničkom računu - korisničko ime i lozinku. Pomoću korisničkih podataka Oglašivač može pristupiti korisničkom računu (korisničkom sučelju) MojSmjestaj.hr portala i administrirati svoj oglas.

Oglašivač je dužan čuvati podatke o korisničkom računu, te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa (korisničkog sučelja).

Završetkom registracije Oglašivač prihvaća sve uvjete korištenja i oglašavanja portala MojSmjestaj.hr kao i odgovornost za sve svoje aktivnosti uzrokovane uporabom portala MojSmjestaj.hr.

 

Ukidanje i zabrana korištenja usluga portala

MojSmjestaj.hr zadržava diskrecijsko pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja korisničkog računa (korisničkog sučelja) i/ili jedne ili više usluga za koju je oglašivač registriran, a bez prethodne najave i/ili obrazloženja u slučaju zloupotrebe portala i kršenja pravila o uvjetima poslovanja i korištenja. MojSmjestaj.hr portal ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa (korisničkog sučelja).

MojSmjestaj.hr neće snositi odgovornost ni za kakvu štetu niti za bilo kakvu drugu vrstu izravnog ili neizravnog gubitka koji bi nastupio oglašivaču zbog nemogućnosti pristupa i/ili korištenja (u cijelosti ili djelomično) korisničkog računa (korisničkog sučelja) ili internet portala.

 

Promjene uvjeta korištenja

MojSmjestaj.hr zadržava pravo izmjene ovih Uvjeta oglašavanja na internet stranici u bilo kojem trenutku te nije niti će biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.