Upoznaj Hrvatsku

Najljepše plaže za kupanje na otoku Lošinju

9.2.2022.

Lošinj – prekrasni otok na Kvarneru koji se može pohvaliti netaknutom prirodom, očuvanim prirodnim ljepotama, predivnim borovim šumama, blagoj klimi i bujnoj vegetaciji, kristalno čistim morem, čistim morskim zrakom, prekrasnim plažama, skrivenim i idiličnim uvalama.

Najljepše plaže u Fažani

2.12.2021.

Fažana je maleno turističko mjesto smješteno na zapadnoj obali najvećeg hrvatskog poluotoka, Istre. Ovaj životopisni mali gradić nalazi se u neposrednoj blizini Pule, koja je udaljena samo 8 kilometara, a najpoznatiji je po svojoj luci, mjestu polaska za obližnji Nacionalni park Brijune – kojega mnogi nazivaju pravim malim rajem na Zemlji.

8 Najljepših plaža u Umagu

20.11.2021.

Umag – prekrasni gradić u Istri koji se smjestio na zapadnoj istarskoj obali i koji svoje posjetitelje znamenitostima i predivnim čistim plažama oduševljava već na prvi pogled.

Aquapark Istralandia

20.11.2021.

I Hrvatska ima omiljeno „vodeno“ mjesto za okupljanje mladih i djece, ali i starije populacije željne zabave i adrenalina, a nudi ono što nam je najviše potrebno u ljetnim mjesecima – osvježenje.

Skywalk – top destinacija za sve pustolove

7.10.2021.

Ako ste u potrazi za idealnom pustolovinom punoj adrenalina i izazova Nebeska šetnica Skywalk pravo je mjesto za Vas. Ovaj spektakularni vidikovac smješten u Parku prirode Biokovo, na predjelu Ravna vlaška, u blizini Makarske rivijere, jedne od najpopularnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj, za sve posjetitelje otvoren je 02.07.2020. godine.

Hrvatski otoci za koje Vam ne treba trajekt

4.9.2021.

U Hrvatskoj postoje četiri prekrasna otoka za koje Vam nije potreban trajekt i transfer s kopna na otok. Upravo ta jednostavnost i brzina dolaska na ove otoke privlači sve veći broj turista koji ne žele gubiti vrijeme i novce čekajući u kolonama za trajektno pristanište.