Upoznaj Hrvatsku

Zlatni savjeti prilikom uređenja apartmana ili kuće za odmor

27.2.2023.

Da li ste se ikada zapitali koje su stavke gostima najbitnije prilikom iznajmljivanja apartmana ili kuće za odmor? Nije isto urediti stan ili kuću u kojoj ćemo mi svakodnevno živjeti i apartman u koji neki gost dolazi za vikend ili tjedan-dva dana. Opremanje apartmana i kuće za odmor zahtjeva malo drugačiji pristup prilikom samog uređenja.

Najljepše plaže za kupanje na otoku Lošinju

9.2.2022.

Lošinj – prekrasni otok na Kvarneru koji se može pohvaliti netaknutom prirodom, očuvanim prirodnim ljepotama, predivnim borovim šumama, blagoj klimi i bujnoj vegetaciji, kristalno čistim morem, čistim morskim zrakom, prekrasnim plažama, skrivenim i idiličnim uvalama.

Najljepše plaže u Fažani

2.12.2021.

Fažana je maleno turističko mjesto smješteno na zapadnoj obali najvećeg hrvatskog poluotoka, Istre. Ovaj životopisni mali gradić nalazi se u neposrednoj blizini Pule, koja je udaljena samo 8 kilometara, a najpoznatiji je po svojoj luci, mjestu polaska za obližnji Nacionalni park Brijune – kojega mnogi nazivaju pravim malim rajem na Zemlji.

8 Najljepših plaža u Umagu

20.11.2021.

Umag – prekrasni gradić u Istri koji se smjestio na zapadnoj istarskoj obali i koji svoje posjetitelje znamenitostima i predivnim čistim plažama oduševljava već na prvi pogled.

Aquapark Istralandia

20.11.2021.

I Hrvatska ima omiljeno „vodeno“ mjesto za okupljanje mladih i djece, ali i starije populacije željne zabave i adrenalina, a nudi ono što nam je najviše potrebno u ljetnim mjesecima – osvježenje.

Skywalk – top destinacija za sve pustolove

7.10.2021.

Ako ste u potrazi za idealnom pustolovinom punoj adrenalina i izazova Nebeska šetnica Skywalk pravo je mjesto za Vas. Ovaj spektakularni vidikovac smješten u Parku prirode Biokovo, na predjelu Ravna vlaška, u blizini Makarske rivijere, jedne od najpopularnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj, za sve posjetitelje otvoren je 02.07.2020. godine.

Hrvatski otoci za koje Vam ne treba trajekt

4.9.2021.

U Hrvatskoj postoje četiri prekrasna otoka za koje Vam nije potreban trajekt i transfer s kopna na otok. Upravo ta jednostavnost i brzina dolaska na ove otoke privlači sve veći broj turista koji ne žele gubiti vrijeme i novce čekajući u kolonama za trajektno pristanište.