Info kutak

Skywalk – top destinacija za sve pustolove

7.10.2021.

Ako ste u potrazi za idealnom pustolovinom punoj adrenalina i izazova Nebeska šetnica Skywalk pravo je mjesto za Vas. Ovaj spektakularni vidikovac smješten u Parku prirode Biokovo, na predjelu Ravna vlaška, u blizini Makarske rivijere, jedne od najpopularnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj, za sve posjetitelje otvoren je 02.07.2020. godine.

Hrvatski otoci za koje Vam ne treba trajekt

4.9.2021.

U Hrvatskoj postoje četiri prekrasna otoka za koje Vam nije potreban trajekt i transfer s kopna na otok. Upravo ta jednostavnost i brzina dolaska na ove otoke privlači sve veći broj turista koji ne žele gubiti vrijeme i novce čekajući u kolonama za trajektno pristanište.

Pula – Što posjetiti i vidjeti – 10 najvećih turističkih atrakcija

7.7.2021.

Pula je najveći grad Istarskog poluotoka koji predstavlja jedinstven spoj tri tisuće godina stare povijesti s jedne strane i modernog načina življenja te netaknute prirode s druge strane. Samo u Puli možete vidjeti Amfiteatar u kojem su se odigravale gladijatorske borbe i „Svjetleće divove“ – velike dizalice u sklopu pulskog brodogradilišta koje se noću pale, mijenjaju boju i tako čine modernu turističku atrakciju grada.


Rijeka – 10 najvećih turističkih atrakcija!

29.6.2021.

Rijeka je treći grad po veličini i najveća morska luka u Hrvatskoj. Godine 2020. Rijeka postaje Europska prijestolnica kulture. Veliko je to priznanje za ovaj prekrasni povijesni, ali u isto vrijeme trendi grad koji svake godine posjeti veliki broj turista iz čitavoga svijeta.

Otok Korčula – najveće turističke atrakcije – evo što posjetiti i vidjeti

17.6.2021.

Otok Marka Pola i drugi najnaseljeniji otok u Hrvatskoj smjestio se u Južnoj Dalmaciji, točnije u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Bogata kulturno povijesna baština (katedrale, muzeji, kule, trgovi, kuća Marka Pola...), iznimna prirodna ljepota (kristalno čisto more, najljepše plaže na Jadranu, čarobne uvale, razvedena obala...) te odlična mediteranska klima sa više od 2700 sunčanih sati na godinu učinile su ovaj otok jednim od najposjećenijih otoka na Jadranu.

Dubrovnik – što posjetiti i vidjeti: 10 najvećih turističkih atrakcija!

26.5.2021.

„Biser Jadrana „ i jedna od najljepših turističkih destinacija na svijetu može se pohvaliti obiljem turističkih atrakcija koje svake godine u ovaj grad privuku više od milijun posjetitelja iz cijeloga svijeta. Grad smješten na samom jugu Hrvatske podno brda Srđ, omeđen povijesnim zidinama i spomenicima kulture uvršten je na UNESCO - vu listu Svjetske baštine još 1979. godine.