Info kutak

20 razloga zašto posjetiti Hrvatsku

20.2.2018.

Nacionalni parkovi,netaknuta priroda, tisuće otoka i otočića, kristalno čisto more, najljepši zalasci sunca na svijetu, bogata kulturno povijesna baština, plaže koje oduzimaju dah, vrhunska zabava u noćnim klubovima i barovima, brojni festivali, bogata gastronomska ponuda, odlične cijene i gostoljubivi domaćini Hrvatsku s razlogom čine jednom od najljepših i najgostoljubivijih država u Europi.


Zdravstveni turizam u Hrvatskoj

17.11.2016.

Hrvatska je vrlo zanimljiva destinacija za sve turiste kada govorimo o zdravstvenom turizmu. Što je to zapravo zdravstveni turizam? To je od najstarijih specifičnih oblika turizma putem kojeg se stručno i kontrolirano koriste prirodni ljekoviti činitelji i postupci fizikalne terapije - sve u svrhu očuvanja zdravlja i poboljšanja kvalitete života.

Biciklizam na Jadranu

29.9.2016.

Bicikl je danas najpopularnije ne motorizirano prijevozno sredstvo. Ljudi ga koriste za vožnju po gradu, brdima, specijaliziranim biciklističkim stazama ali i za otkrivanje novih gradova, otoka, netaknute prirode... Danas svaki moderan grad nudi najam bicikla jer upravo biciklom najbolje možete otkriti čari svakoga mjesta. Nema ljepše kombinacije od bicikla i fantastičnih staza diljem našeg lijepog Jadrana krenuvši od Istre pa sve do Dubrovnika.


Noćni život u Hrvatskoj

30.4.2014.

Od davnina je Hrvatska poznata po svojim prirodnim ljepotama, nacionalnim parkovima, netaknutom prirodom, kristalno čistim morem i najljepšim zalascima sunca na svijetu.

Zima u Hrvatskoj

10.1.2013.

Ako volite snijeg, zimu, skijanje, sanjkanje, snowboarding i druge zimske radosti i aktivnosti Hrvatska je idealna lokacija za Vaš godišnji odmor iz snova.

Nacionalni parkovi

4.1.2013.

Hrvatska ima 8 nacionalnih parkova čija netaknuta priroda te raznolikost biljnog i životinjskog svijeta neće nikoga ostaviti ravnodušnim.