Plaže u Hrvatskoj

Najljepše plaže za kupanje na otoku Lošinju

9.2.2022.

Lošinj – prekrasni otok na Kvarneru koji se može pohvaliti netaknutom prirodom, očuvanim prirodnim ljepotama, predivnim borovim šumama, blagoj klimi i bujnoj vegetaciji, kristalno čistim morem, čistim morskim zrakom, prekrasnim plažama, skrivenim i idiličnim uvalama.

Najljepše plaže u Fažani

2.12.2021.

Fažana je maleno turističko mjesto smješteno na zapadnoj obali najvećeg hrvatskog poluotoka, Istre. Ovaj životopisni mali gradić nalazi se u neposrednoj blizini Pule, koja je udaljena samo 8 kilometara, a najpoznatiji je po svojoj luci, mjestu polaska za obližnji Nacionalni park Brijune – kojega mnogi nazivaju pravim malim rajem na Zemlji.

8 Najljepših plaža u Umagu

20.11.2021.

Umag – prekrasni gradić u Istri koji se smjestio na zapadnoj istarskoj obali i koji svoje posjetitelje znamenitostima i predivnim čistim plažama oduševljava već na prvi pogled.

7 Najljepših i najposjećenijih plaža u Istri

19.5.2021.

Poluotok Istra duž svoje prekrasne i duge obale nudi veliki broj prekrasnih plaža koje svake godine posjećuje na stotine tisuća turista iz Hrvatske i čitavoga svijeta. Odličan geoprometni položaj poluotoka smještenoga u samom srcu Europe, blizina zračnih luka te dobra cestovna povezanost zaslužna su za brz i jednostavan dolazak turista iz okolice i čitavoga svijeta u ovaj hrvatski komadić raja.

Poluotok Pelješac – 10 najljepših plaža za kupanje

6.5.2021.

Poluotok Pelješac drugi je najveći poluotok u Hrvatskoj smješten na samom jugu hrvatskoga Jadrana. Ovaj slikoviti poluotok krase grebeni, vinogradi, maslinici i borova šuma s jedne strane te kristalno čisto i tirkizno more s druge strane.  Može li ljepši spoj? :)

TOP 10 najljepših plaža za kupanje na Korčuli

9.4.2021.

Otok Korčula drugi je najnaseljeniji otok u Hrvatskoj smješten u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Na otoku Korčuli nalazi se rodna kuća velikoga istraživača i putnika Marka Pola. Osim po bogatoj povijesti, Korčula je poznata i po gustoj šumi koja ju prekriva, kristalno čistim morem, viteškim igrama, pješačkim i biciklističkim stazama te vinskim turama.