Upoznaj Hrvatsku

Zdravstveni turizam u Hrvatskoj

17.11.2016.

Hrvatska je vrlo zanimljiva destinacija za sve turiste kada govorimo o zdravstvenom turizmu. Što je to zapravo zdravstveni turizam? To je od najstarijih specifičnih oblika turizma putem kojeg se stručno i kontrolirano koriste prirodni ljekoviti činitelji i postupci fizikalne terapije - sve u svrhu očuvanja zdravlja i poboljšanja kvalitete života.

Biciklizam na Jadranu

29.9.2016.

Bicikl je danas najpopularnije ne motorizirano prijevozno sredstvo. Ljudi ga koriste za vožnju po gradu, brdima, specijaliziranim biciklističkim stazama ali i za otkrivanje novih gradova, otoka, netaknute prirode... Danas svaki moderan grad nudi najam bicikla jer upravo biciklom najbolje možete otkriti čari svakoga mjesta. Nema ljepše kombinacije od bicikla i fantastičnih staza diljem našeg lijepog Jadrana krenuvši od Istre pa sve do Dubrovnika.


Najpoznatije nudističke plaže u Hrvatskoj

1.5.2014.

Prema pisanju stranih medija nudistički raj u Hrvatskoj nalazi se na otoku Jerolimu unutar Paklenih otoka. Riječ je o plaži Kordovan koja se našla na trećem mjestu top liste najljepših neotkrivenih nudističkih plaža na svijetu.

Noćni život u Hrvatskoj

30.4.2014.

Od davnina je Hrvatska poznata po svojim prirodnim ljepotama, nacionalnim parkovima, netaknutom prirodom, kristalno čistim morem i najljepšim zalascima sunca na svijetu.

124 Plave zastava hrvatskog Jadrana

1.3.2013.

Plava zastava simbolizira međunarodno priznanje za ekologiju i očuvanje okoliša te svim turistima garantira čistoću plaže, mora i okoliša te kvalitetan i siguran odmor, zabavu i rekreaciju.