Upoznaj Hrvatsku

Atrakcije Zadra i okolice – evo što posjetiti i vidjeti

29.11.2020.

Zadar i okolica predstavljaju središnji i jedan od najljepših dijelova hrvatske obale. Kulturno povijesne atrakcije i znamenitosti koje ovaj po mnogima najljepši grad na Jadranu i šire nudi je uistinu golem.Naša preporuka je da si odvojite barem nekoliko dana boravka u Zadru kako biste obišli samo jedan dio turističkih atrakcija koje Zadar i okolice nude.

Što turisti najčešće kupuju kao suvenir u Šibeniku

10.11.2020.

Odlučili ste posjetiti Šibenik – jedan od najljepših dalmatinskih gradova i jedini grad u Hrvatskoj koji ima dva UNESCO zaštićena spomenika: Katedrala sv. Jakova i Tvrđava sv. Nikole. Sigurno ste se barem jedanput zapitali što biste mogli ponijeti kući kao suvenir koji će Vas uvijek podsjećati na Šibenik i okolicu. Upravo u ovom članku istražili smo za Vas što se sve prodaje kao suvenir u Šibeniku, koliko košta, što se najviše kupuje, što je najjeftinije itd...

Idealna temperatura mora za kupanje

18.10.2020.

Da li ste se ikada zapitali koja temperatura mora je idealna za kupanje Vas i Vaše djece? Upravo danas ćemo odgovoriti na to pitanje i prezentirait Vam koje temperature mora su idealne za kupanje, a koje su pak preniske za kupanje i nikako se ne preporučuju.

20 razloga zašto posjetiti Hrvatsku

20.2.2018.

Nacionalni parkovi,netaknuta priroda, tisuće otoka i otočića, kristalno čisto more, najljepši zalasci sunca na svijetu, bogata kulturno povijesna baština, plaže koje oduzimaju dah, vrhunska zabava u noćnim klubovima i barovima, brojni festivali, bogata gastronomska ponuda, odlične cijene i gostoljubivi domaćini Hrvatsku s razlogom čine jednom od najljepših i najgostoljubivijih država u Europi.


Zdravstveni turizam u Hrvatskoj

17.11.2016.

Hrvatska je vrlo zanimljiva destinacija za sve turiste kada govorimo o zdravstvenom turizmu. Što je to zapravo zdravstveni turizam? To je od najstarijih specifičnih oblika turizma putem kojeg se stručno i kontrolirano koriste prirodni ljekoviti činitelji i postupci fizikalne terapije - sve u svrhu očuvanja zdravlja i poboljšanja kvalitete života.

Biciklizam na Jadranu

29.9.2016.

Bicikl je danas najpopularnije ne motorizirano prijevozno sredstvo. Ljudi ga koriste za vožnju po gradu, brdima, specijaliziranim biciklističkim stazama ali i za otkrivanje novih gradova, otoka, netaknute prirode... Danas svaki moderan grad nudi najam bicikla jer upravo biciklom najbolje možete otkriti čari svakoga mjesta. Nema ljepše kombinacije od bicikla i fantastičnih staza diljem našeg lijepog Jadrana krenuvši od Istre pa sve do Dubrovnika.