Upoznaj Hrvatsku

Otok Pag – 10 najljepših i najpoznatijih plaža

7.1.2021.

Otok Pag je najrazvedeniji otok u Hrvatskoj. Smješten je podno Velebita. Zbog udara bure, zelenila gotovo da na otoku i nema. Upravo radi toga ovaj prekrasni otok mnoge podsjeća na mjesec pa je i dobio naziv -  otok Mjesečeve površine.  Otok je moguće posjetiti automobilom s južne strane (Paški most) ili trajektom sa zapadne strane (luka Prizna).

Otok Krk – 15 najljepših plaža

26.12.2020.

Zbog iznimne čistoće mora i kvalitetnih popratnih sadržaja - otok Krk okitio se sa čak 15 plaža na kojima se viori plava zastava. Plava zastava simbolizira čistoću mora i plaže, visoku razinu opremljenosti same plaže (WC-i na plaži, tuševi, kabine za presvlačenje, ležaljke...) ali i sigurnost same plaže – spasioce koji nadziru kupače.

Najveće turističke atrakcije Makarske rivijere

14.12.2020.

Makarska rivijera simbolizira jednu od najljepših, najdužih, najposječenijih i najzelenijih rivijera na Jadranu. Smjestila se podno životpisnog planinskog lanca Biokovo -  od turističkog naselja Brela na sjeveru do Gradca na jugu u dužini od 53 kilometra.

Atrakcije Zadra i okolice – evo što posjetiti i vidjeti

29.11.2020.

Zadar i okolica predstavljaju središnji i jedan od najljepših dijelova hrvatske obale. Kulturno povijesne atrakcije i znamenitosti koje ovaj po mnogima najljepši grad na Jadranu i šire nudi je uistinu golem.Naša preporuka je da si odvojite barem nekoliko dana boravka u Zadru kako biste obišli samo jedan dio turističkih atrakcija koje Zadar i okolice nude.

Što turisti najčešće kupuju kao suvenir u Šibeniku

10.11.2020.

Odlučili ste posjetiti Šibenik – jedan od najljepših dalmatinskih gradova i jedini grad u Hrvatskoj koji ima dva UNESCO zaštićena spomenika: Katedrala sv. Jakova i Tvrđava sv. Nikole. Sigurno ste se barem jedanput zapitali što biste mogli ponijeti kući kao suvenir koji će Vas uvijek podsjećati na Šibenik i okolicu. Upravo u ovom članku istražili smo za Vas što se sve prodaje kao suvenir u Šibeniku, koliko košta, što se najviše kupuje, što je najjeftinije itd...

Idealna temperatura mora za kupanje

18.10.2020.

Da li ste se ikada zapitali koja temperatura mora je idealna za kupanje Vas i Vaše djece? Upravo danas ćemo odgovoriti na to pitanje i prezentirait Vam koje temperature mora su idealne za kupanje, a koje su pak preniske za kupanje i nikako se ne preporučuju.

20 razloga zašto posjetiti Hrvatsku

20.2.2018.

Nacionalni parkovi,netaknuta priroda, tisuće otoka i otočića, kristalno čisto more, najljepši zalasci sunca na svijetu, bogata kulturno povijesna baština, plaže koje oduzimaju dah, vrhunska zabava u noćnim klubovima i barovima, brojni festivali, bogata gastronomska ponuda, odlične cijene i gostoljubivi domaćini Hrvatsku s razlogom čine jednom od najljepših i najgostoljubivijih država u Europi.