Upoznaj Hrvatsku

Najpoznatije nudističke plaže u Hrvatskoj

1.5.2014.

Prema pisanju stranih medija nudistički raj u Hrvatskoj nalazi se na otoku Jerolimu unutar Paklenih otoka. Riječ je o plaži Kordovan koja se našla na trećem mjestu top liste najljepših neotkrivenih nudističkih plaža na svijetu.

Noćni život u Hrvatskoj

30.4.2014.

Od davnina je Hrvatska poznata po svojim prirodnim ljepotama, nacionalnim parkovima, netaknutom prirodom, kristalno čistim morem i najljepšim zalascima sunca na svijetu.

124 Plave zastava hrvatskog Jadrana

1.3.2013.

Plava zastava simbolizira međunarodno priznanje za ekologiju i očuvanje okoliša te svim turistima garantira čistoću plaže, mora i okoliša te kvalitetan i siguran odmor, zabavu i rekreaciju.


Gastronomija u Hrvatskoj

23.1.2013.

Hrvatska je nadaleko poznata kao turistička zemlja raznovrsnih gastronomskih delicija i specijaliteta. U vrhunskim hrvatskim delicijama svake godine uživa sve veći i veći broj stranih turista.

Zima u Hrvatskoj

10.1.2013.

Ako volite snijeg, zimu, skijanje, sanjkanje, snowboarding i druge zimske radosti i aktivnosti Hrvatska je idealna lokacija za Vaš godišnji odmor iz snova.

Nacionalni parkovi

4.1.2013.

Hrvatska ima 8 nacionalnih parkova čija netaknuta priroda te raznolikost biljnog i životinjskog svijeta neće nikoga ostaviti ravnodušnim.