Upoznaj Hrvatsku

Fun Park Biograd - Hrvatski Gardaland

9.2.2021.

Fun park Biograd najveći je tematsko zabavni park u Hrvatskoj i regiji. Nalazi se u neposrednoj blizini Biograda na Moru uz samu Jadransku magistralu. Park je dizajnirao najpoznatiji arhitetk zabavnih parkova na svijetu, čuveni talijan Franco Barazzoni.

12 Najljepših plaža na otoku Rabu

24.1.2021.

„Otok sreće“, otok ljubavi, otok s najviše pješčanih plaža na Jadranu – svi ovi epiteti sa razlogom krase ovaj očaravajući i jedan od najzelenijih otoka u Hrvatskoj.

Otok Pag – 10 najljepših i najpoznatijih plaža

7.1.2021.

Otok Pag je najrazvedeniji otok u Hrvatskoj. Smješten je podno Velebita. Zbog udara bure, zelenila gotovo da na otoku i nema. Upravo radi toga ovaj prekrasni otok mnoge podsjeća na mjesec pa je i dobio naziv -  otok Mjesečeve površine.  Otok je moguće posjetiti automobilom s južne strane (Paški most) ili trajektom sa zapadne strane (luka Prizna).

Otok Krk – 15 najljepših plaža

26.12.2020.

Zbog iznimne čistoće mora i kvalitetnih popratnih sadržaja - otok Krk okitio se sa čak 15 plaža na kojima se viori plava zastava. Plava zastava simbolizira čistoću mora i plaže, visoku razinu opremljenosti same plaže (WC-i na plaži, tuševi, kabine za presvlačenje, ležaljke...) ali i sigurnost same plaže – spasioce koji nadziru kupače.

Najveće turističke atrakcije Makarske rivijere

14.12.2020.

Makarska rivijera simbolizira jednu od najljepših, najdužih, najposječenijih i najzelenijih rivijera na Jadranu. Smjestila se podno životpisnog planinskog lanca Biokovo -  od turističkog naselja Brela na sjeveru do Gradca na jugu u dužini od 53 kilometra.

Atrakcije Zadra i okolice – evo što posjetiti i vidjeti

29.11.2020.

Zadar i okolica predstavljaju središnji i jedan od najljepših dijelova hrvatske obale. Kulturno povijesne atrakcije i znamenitosti koje ovaj po mnogima najljepši grad na Jadranu i šire nudi je uistinu golem.Naša preporuka je da si odvojite barem nekoliko dana boravka u Zadru kako biste obišli samo jedan dio turističkih atrakcija koje Zadar i okolice nude.

Što turisti najčešće kupuju kao suvenir u Šibeniku

10.11.2020.

Odlučili ste posjetiti Šibenik – jedan od najljepših dalmatinskih gradova i jedini grad u Hrvatskoj koji ima dva UNESCO zaštićena spomenika: Katedrala sv. Jakova i Tvrđava sv. Nikole. Sigurno ste se barem jedanput zapitali što biste mogli ponijeti kući kao suvenir koji će Vas uvijek podsjećati na Šibenik i okolicu. Upravo u ovom članku istražili smo za Vas što se sve prodaje kao suvenir u Šibeniku, koliko košta, što se najviše kupuje, što je najjeftinije itd...

Idealna temperatura mora za kupanje

18.10.2020.

Da li ste se ikada zapitali koja temperatura mora je idealna za kupanje Vas i Vaše djece? Upravo danas ćemo odgovoriti na to pitanje i prezentirait Vam koje temperature mora su idealne za kupanje, a koje su pak preniske za kupanje i nikako se ne preporučuju.