Fun Park Biograd - Hrvatski Gardaland

9.2.2021.

Fun park Biograd najveći je tematsko zabavni park u Hrvatskoj i regiji. Nalazi se u neposrednoj blizini Biograda na Moru uz samu Jadransku magistralu. Park je dizajnirao najpoznatiji arhitetk zabavnih parkova na svijetu, čuveni talijan Franco Barazzoni.

Površina parka iznosi 45 tisuća četvornih metara. „Hrvatski Gardaland“ podijeljen je u 3 tematske cjeline: Svemir, Divlji zapad i Gusarski grad koje zajedno broje više od 25 atrakcija za sve dobne skupine. Osim rollercoastera, spinning coastera park se može pohvaliti i mega popularnom atrakcijom – Atlantis. Radi se o vagonu koji se penje na visinu od 20 metara i nakon toga se naglo spušta u vodu. Ova atrakcija pravo je ljetno osvježenje jer nakon korištenja iste nitko ne ostane suh. :)Iako je u adrenalinski park do danas uloženo više od 15 milijuna Eura, Fun Park Biograd  gradi novu vodenu atrakciju vrijednu više od 6 milijuna Eura. Riječ je o aquaparku koji će se protezati na novih 10 tisuća četvornih metara.

Osim uživanja u vožnjama, kući strave i igraonicama – posjetitelje zabavljaju  žongleri, mađioničari  i cirkusanti iz čitavoga svijeta. Brojni ugostiteljski objekti koji se nalaze u sklopu parka utažiti će glad i žeđ svih posjetitelja parka. Fun Park Biograd za posjetitelje je otvoren od 20.6 – 25.10. Cijene ulaznice kreću se od 145,00 -190,00 kn za odrasle. Za djecu cijene ulaznica kreću se od 125,00  - 170,00 kn. Postoje i brojne druge pogodnosti, grupne ulaznice, obiteljski paketi, ulaznice za osobe s invaliditetima i starije osobe.  U nastavku ćemo Vam predstaviti sve atrakcije koje adrenalinski park  nudi i brojne druge informacije i detalje.Fun Park Biograd  – Atrakcije

Svemir – Tematska cjelina namijenjena ljubiteljima adrenalina.

1.BIG BLUE  - jureći vlak koji se penje i spušta velikom brzinom. Za ovu atrakciju potrebno je imati minimalno 10 godina i biti viši od 140 cm
2.ADRIA EYE – najveći panoramski kotač koja Vas diže toliko visoko da vidite Jadransko more i okolne otoke. Idealno mjesto za „opaliti“ koji selfie. Na ovu atrakciju možete ići ako imate više od 10 godina i ako ste viši od 140 cm.
3.TORNADO – atrakcija namijenjena najhrabrijima. Ova sprava Vas vrti oko svoje osi i diže u zrak velikom brzinom. Minimalna dob za ovu atrakciju je 10 godina. Minimalna visina iznosi 140 cm. Maksimalna visina iznosi 200 cm.
4.ALIEN – predstavlja crveni rollercoaster koji juri tračnicama i vrti Vas u krug. Minimalna dob za ovu atrakciju je 8 godina. Minimalna visna iznosi 130 cm. Maksimalna visina iznosi 200 cm. Maksimalna težina iznosi 110 kg
5.ZERO GRAVITY ZONE – idealno mjesto za svu djecu. Vaše dijete uživati će skakajući na trampolinu i hupsalicama. Minimalna visina za ovu atrakciju iznosi 90 cm, a maksimalna visina je 120 cm. Maksimalna težina iznosi 30 kg.
6.SIMULATOR – auto koji se vrti, leti i okreće namijenjen najmanjim uzrastima. Minimalna dob za ovu atrakciju iznosi 4 godine. Minimalna visina iznosu 105 cm.
7.XD DARK RIDE – ova atrakcija predstavlja virtualno 7D iskustvo i vožnju kroz morsko, kopneno i svemirsko putovanje. Imajte na umu da cjelodnevna ulaznica uključuje samo jednu vožnju ovom atrakcijom. Svaka druga vožnja nadoplaćuje se 35,00 kn
8.SKY FLYER – Vrtuljak koji Vas podiže u visine s koji „puca“ panoramski pogled na Biograd i okolicu. Minimalna dob za ovu atrakciju je 8 godina. Maksimalna težina iznosi 110 kg.Divlji Zapad – Tematska cjelina namijenjena djeci

1.WESTERN EXPRESS – maleni vlak koji se vozi po divljem zapadu. Za ovu atrakciju minimalna dob                je 4 godine dok je minimalna visina 105 cm.
2.MINE TRAIN COASTER – maleni vlakić namijenjen za djecu od 6 godina. Minimalna visina iznosi 120 cm. Maksimalna visina iznosi 200 cm. Maksimalna težina iznosi 110 kg
3.INDIAN CANOE – piratski brod namijenjen najmlađima. Minimalna dob za ovu atrakciju iznosi 6 godina. Minimalna visina je 120 cm. Maksimalna visina je 175 cm.
4.ANIMAL KINGDOM BY KRAŠ – predstavlja vožnju starinskim autićem kroz biljno i životinjsko carstvo. Minimalna dob za ovu atrakciju je 6 godina. Minimalna visina iznosi 120 cm. Maksimalna visina iznosi 195 cm. Maksimalna težina iznosi 90 kg
5.EUREKA – još jedna atrakcija namijenjena najmlađima. Uživajte u letu po divljem zapadu u najčudnijoj spravi koju ćete ikada vidjeti. Minimalna dob i visina za ovu atrakciju iznosi 6 godina i 120 cm.
6.CHOCO CUPS – šarene šalice koje se okreću. Ova atrakcija namijenjena je najmlađim posjetiteljima. Minimalna dob je 4 godine, a maksimalna nosivost 50 kg.
7.TWISTER CARS – vožnja autićima namijenjana za djecu od 6 godina.
8.WILD BULL – zajašite divljeg bika i ostanite na njemu što duže možete. Ova atrakcija namijenjena je djeci od 8 godina.
9.CANOE – atrakcija namijenjena samo djeci od 3 godine. Vaše dijete uživati će u vožnji u malenom kanuiću. Maksimalna nosivost ove atrakcije iznosi 60 kg.

Gusarski grad – Tematska cjelina namijenjena svim životnim dobima.

1.PIRATE SHIP BY CEDEVITA – predstavlja ludu vožnju gusarskim brodom. Minimalna dob za ovu atrakciju je 10 godina. Minimalna visina iznosi 140 cm. Maksimalna težina iznosi 110 kg
2.GAMES HALL – idealno mjesto za sve uzraste. Ovdje možete zaigrati najmodernije igrice na najmodernijim konzolama, ali isto tako može baciti i partiju stolnog tenisa, stolnog nogometa i košarke.
3.HOUSE OF HORROR  - ili kuća strave samo za one najodvažnije i najhrabrije. Minimalna dob za ovu atrakciju je 12 godina.
4.BUMPER CARS – vožnja autićima za djecu od 8 godina. Maksimalna težina za ovu atrakciju iznosi 80 kg. Maksimalna visina je 170 cm.
5.BUMPER BOATS – vožnja okruglim brodićima koji posjeduje malene topove iz kojih možete špricati jedni druge. Minimalna dob i visina su 4 godine i 110 cm.
6.CAROUSEL – sjedite na konjića i uživajte u vožnji u krug. Minimalna dob za ovu atrakciju je 6 godina. Minimalna visina 110 cm.

Atlantis – najnovija atrakcija parka koja sve ostavlja bez daha. Sjednite u vagon sa svojim prijateljima, popnite se na visinu od 20 metara i zatim se naglo spustite u vodu. Ova atrakcija ujedno je i jedna od najpoznatijih atrakcija najvećih parkova u Europi i svijetu. U Gardalandu ova naprava naziva se Atlantida, a u Europa Parku u Njemačkoj Atlantica.

Fun Park Biograd – ugostiteljski objetki

U sklopu adrenalinskoga parka nalaze se 4 objekta u kojima možete uživati u specijalitetima Dalmacije, ispijati kavicu, piti koktel ili cijeđeni sok. Prvi na popisu je Restoran (FAT PIRATE CAVE) u kojem možete uživati u pizzama, ribi, kolačima, desertima i hladnim predjelima. Drugi na popisu je TERACA BAR u kojem možete kušati najbolje koktele i uživati i čarobnim zalascima sunca. Treći na popisu je CAFÉ TINEL u kojem možete popiti najbolju kavicu na Jadranu. Na četvrtom mjestu smjestio se SPACE BAR u kojem možete kušati šećernu vunu, kokice, sladoled i brojne druge napitke.

Kako doći do Fun Parka Biograd?

Ukoliko do parka dolazite automobilom i vozite se autocestom, pratite izlaz Benkovac – smjer Biograd na moru. Nakon toga smjer Šibenik. Ukoliko dolazite Jadranskom magistralom iz smjera Zadra ili Šibenika, pratite oznaku Crvena luka. Ispred parka nalazi se parking sa 500 mjesta. Cijena cjelodnevne karte u sezoni iznosi 20,00 kn.
Ukoliko se nalazite smješteni u Biogradu na moru, možete si unajmiti taxi do parka ili se prošetati i unajmiti bicikli ili električni skuter. Zračna luka udaljena je od parka 30 km.

Smještaj u Biogradu na moru i okolici

Ukoliko tražite povoljan smještaja u Biogradu na Moru i okolici - ovdje možete pronaći apartman, sobu ili kuću za odmor. Neka zabava u najboljem zabavnom parku u regiji potraje cijeli vikend! :)