Upoznaj Hrvatsku

Otok Cres – najljepše plaže za kupanje

8.3.2021.

Otok Cres najveći je jadranski otok  smješten u Kvarnerskom zaljevu pokraj otoka Krka. Do Cresa se najlakše dođe trajektom s otoka Krka ili Istre. Netaknuta i divlja priroda, iznimna čistoća zraka i mora, nekoliko vegetacijskih zona, skrovite plaže i uvale, bogata kulturno povijesna baština, Vransko jezero – najveće jezero u Hrvatskoj i brojne druge ljepote i raznolikosti na ovaj otok privlače goste željne aktivnoga odmora, mira i privatnosti.

Rovinj: Što posjetiti i vidjeti – najveće turističke atrakcije

6.3.2021.

Smješten u samom srcu Europe na zapadnoj obali Istre - Rovinj već godinama slovi kao jedan od najromantičnijih, najslikanijih i najljepših gradića Mediterana. Mediteranska klima, bogata kulturno-povijesna baština, vrhunska turistička i gastro-enološka ponuda, uređenost, čistoća, gostoljubivost i blizina zračnih luka i svih većih gradova u Europi u ovaj grad svake godine privlači sve veći i veći broj ekstremno zadovoljnih turista iz čitavoga svijeta.

10 najpopularnijih Instagram lokacija u Hrvatskoj

6.3.2021.

Život danas bez Instagrama i savršene fotografije gotovo da je i nezamisliv. Otputovati negdje i ne postaviti fotku na Instagram profil jednako je kao da i nismo otputovali budući da naše putovanje i naše slike neće biti vidljive našim prijateljima i pratiteljima.

Otkrijte 12 najljepših plaža za kupanje na Hvaru

2.3.2021.

Najsunčaniji otok Mediterana (više od 113 sunčanih dana u godini) smjestio se u srednjoj Dalmaciji u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Iznimno toplo i čisto more, kulturno-povijesne znamenitosti, bogata turistička i gastronomska ponuda te neke od najljepših plaža i uvala privlače na otok stotine tisuća turista iz cijeloga svijeta i svrstavaju ga u jedan od najposjećenijih otoka na Jadranu.

10 najljepših plaža za kupanje na otoku Murteru

22.2.2021.

Otok Murter je sjevernodalmatinski otok smješten u Šibensko-kninskoj županiji. Prednost otoka Murtera u odnosu na ostale dalmatinske otoke je u tome, što na obilazak ovog otoka ne morate satima čekati na trajekt. Murter je od kopna udaljen svega 6 metara te je s kopnom spojen sa pokretnim mostom.

Otok Brač – 10 najljepših plaža

17.2.2021.

Jedan od najljepših i najsunčanijih otoka u Hrvatskoj – otok Brač svake godine posjeti na tisuće turista iz čitavoga svijeta. Do Brača se najlakše stiže trajektnom linijom iz Splita. Potebno je 45 minuta vožnje i već ste na otoku Braču. Cijena trajekta za osobni automobil do 5 metara iznosi 124 kn u jednom smjeru + 28 kn svaka odrasla osoba.

Fun Park Biograd - Hrvatski Gardaland

9.2.2021.

Fun park Biograd najveći je tematsko zabavni park u Hrvatskoj i regiji. Nalazi se u neposrednoj blizini Biograda na Moru uz samu Jadransku magistralu. Park je dizajnirao najpoznatiji arhitetk zabavnih parkova na svijetu, čuveni talijan Franco Barazzoni.

12 Najljepših plaža na otoku Rabu

24.1.2021.

„Otok sreće“, otok ljubavi, otok s najviše pješčanih plaža na Jadranu – svi ovi epiteti sa razlogom krase ovaj očaravajući i jedan od najzelenijih otoka u Hrvatskoj.

Otok Pag – 10 najljepših i najpoznatijih plaža

7.1.2021.

Otok Pag je najrazvedeniji otok u Hrvatskoj. Smješten je podno Velebita. Zbog udara bure, zelenila gotovo da na otoku i nema. Upravo radi toga ovaj prekrasni otok mnoge podsjeća na mjesec pa je i dobio naziv -  otok Mjesečeve površine.  Otok je moguće posjetiti automobilom s južne strane (Paški most) ili trajektom sa zapadne strane (luka Prizna).