Apartmani i privatni smještaj Fažana

Maleni turistički gradić smješten nadomak Pule - administrativno, kulturno i gospodarsko središte Istre. Grad je idealan za sve turiste željne mira i aktivnoga odmora. Kristalno čisto more, zrak, mir i tišina, brojne sportske aktivnosti poput ronjenja, jedrenja i biciklizma koje pruža ovaj mali gradić udovoljit će svima onima koji se žele odmoriti od gradske gužve, buke i asfalta, a u isto vrijeme ostati u dobroj sportskoj kondiciji. Brojna ponuda privatnoga smještaja, apartmana i soba za iznajmljivanje po vrlo povoljnim cijenama i gostoljubivim domaćinima udovoljit će i najzahtjevnijim gostima.

Najveća atrakcija Fažane svakako je Nacionalni park Brijuni - prekrasno otočje bogate povijesti nasuprot same Fažane koje obiluje raznovrsnim biljnim i životinjskim svijetom. Tijekom turističke sezone iz fažanske luke se konstantno održavaju jednodnevni izleti brodom na Brijune po vrlo povoljnim cijenama.

Odličnu gastronomsku i enološku ponudu pružit će Vam brojni restorani, konobe i taverne. Ako se pak zaželite noćnoga života najbliža party destinacija na kojoj tulumi traju do ranih jutarnjih sati svakako je Medulin - turističko središte Istre udaljeno svega 20-ak kilometara od Fažane ili 40 minuta vožnje autom.

Brojne skrivene plaže, toplo i plitko more, prekrasni parkovi i šetnice uz more osigurat će svima odmor iz snova.