Apartmani i privatni smještaj Medulin

Medulin - prekrasni grad i turistička atrakcija na krajnjem jugu Istre. Vrhunska prometna povezanost - udaljenost od Pule (zračna luka) svega 10 km ili 20-ak minuta lagane vožnje autom, blizina trajektne luke, moderna cestovna mreža omogućit će svim turistima iz čitavoga svijeta lagan i brz dolazak. Medulin nudi šaroliku ponudu privatnoga smještaja - od apartmana, soba i odmarališta pa sve do autokampova, obiteljskih pansiona te brojnih hotela.

Ovo je pravi raj za sve goste željne aktivnoga odmora. Gosti mogu uživati u brojnim kako kopnenim tako i morskim sportovima kao što su: jedrenje, parasailing, ronjenje, biciklizam, tenis, nogomet, mini golf, kuglanje, beach-voley, jahanje... Također postoje i škole surfanja, jedrenja, ronjenja, jahanja i skijanja na vodi za sve one koji se po prvi puta susreću sa ovom vrstom sportova.

Brojni restorani, konobe i taverne - njih više od 40 - pružit će svim gostima vrhunske istarske delicije i vina. Ako ste pak okorjeli partijaner i želite tulumariti do jutra i tako svaki dan - nema probelma! U pravom ste gradu. Brojne vrhunske i trendi diskoteke, barovi na otvorenom i kafići koji svake godine ugošćuju najpoznatija imena DJ scene osigurat će Vam vrhunsku zabavu za vrijeme vašeg boravka.

U gradu se nalazi banka, pošta, liječničke ordinacije, ljekarna, zelena tržnica, praonica automobila, suvenirnice, zlatarne, frizerski saloni te brojne prodavaonice.

Medulin je okupan brojnim prekrasnim plažama od kojih je najpoznatija plaža Bijeca koja se proteže 1 kilometar uz obalu, te je okružena brojnim raslinjem u čijem hladu uživaju svi gosti. Ova plaža ubraja se u top 10 najljepših pješčanih plaža u Hrvatskoj. More je toplo, plitko i idealno za sve obitelji s malom djecom, ali i neplivače.

Klima je mediteranska, ljeta vruća - zime blage.