Apartmani i privatni smještaj Rovinj

Grad romantike i umjetnosti - najjača turistička destinacija u Istri. Nudi bogatu ponudu hotela, privatnoga smještaja, kampova, vila i soba za iznajmljivanje. Rovinj obiluje iznimno vrijednim kulturno-povijesnim spomenicima i građevinama od kojih izdvajamo: Crkva Sv. Eufemije, barokna vrata – Balbijev luk, Crkva Sv. Tome, Kapela Svetog Trojstva, Zlatni rt - Punta Corrente...

Turisti željni rekreacije i aktivnoga odmora mogu uživati u brojnim aktivnostima poput: penjanja (free climb), padobranskog jedrenja, vožnje biciklom, jahanja, plivanja, surfanja, ronjenja, tenisa, planinarenja, skijanja na vodi.

Oni pak umorni od gradske buke i gužve - željni mira i tišine - pravi raj će pronaći u prekrasnoj šumi punoj zelenila i cvijeća - Punta Corrente (Zlatni Rt), šetnicama uz more, mirnim uvalama i pješčanim plažama. Gurmani će svoju utjehu pronaći u brojnim vrhunskim restoranima i konobama koje nude brojne istarske specijalitete i slastice, a za one koji uživaju u dobroj kapljici, tu su i brojne vinoteke.  

Vrhunski prometni položaj Rovinja - kvalitetna cestovna povezanost, te blizina 5 međunarodnih zračnih luka ovaj su grad pretvorili u centar mediteranskih kongresnih destinacija za zemlje Srednje i Zapadne Europe. Ako ste pak noćna ptica i želite se dobro zabaviti do ranih jutarnjih sati utjehu ćete pronaći u nekoliko disko klubova i barova koji rade do ranih jutarnjih sati i puštaju trendi glazbu. 

Ovaj grad idealan je za sve zaljubljene parove zbog prekrasnih zalazaka sunca, mirnih uvala, brojnih šetnica s prekrasnim pogledom na more i okolne otoke, koncerata i i predstava na otvorenom.