Apartmani i privatni smještaj Umag

Najzapadniji gradić i luka Hrvatske smješten na sjeverozapadnoj obali Istre samo 10 km od slovenske granice. Danas je Umag jedna od najprestižnijih i najatraktivnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj. Nudi bogatu ponudu privatnoga smještaja, apartmana, vila, privatnih kuća i soba za iznajmljivanje, ali i mnoštvo vrhunskih hotela. Također u ponudi ima jednu od najprestižnijih ACI marina sa gotovo 500 vezova.

Umag je oaza sportskog turizma, osobito tenisa. Ovdje se održava svake godine svjetski poznat ATP teniski turnir koji privlači najveća svjetska imena tenisa. Osim tenisa u Umagu se može uživati i u drugim sportskim aktivnostima poput: padobranskog jedrenja, biciklizma, ronjenja, planinarenja, mini golfa, odbojke na pijesku...

Od znamenitosti koje svakako trebate posjetiti izdvajamo: Gradska vrata - poluotok s povijesnom jezgrom Umaga, Svjetionik u Savudriji - najstariji svjetionik na cijelom Jadranu te  Villa Tiola, izgrađena u rimsko doba.

Dobra prometna povezanost - udaljenost od Trsta 40 km, Ljubljana 150 km, Venecija 50 km, Pula 80 km, blizina željeznice i glavnih cestovnih pravaca ovaj turistički raj učinili su lako dostupnim turistima iz cijele Europe u kratkom vremenskom periodu.

Brojni restorani i konobe nude vrhunske istarske specijalitete i vina. Za sve goste željne noćnoga provoda Umag pruža brojne najkvalitetnije trendy diskoteke i barove diljem obale.