Apartmani i privatni smještaj Rab - Banjol

Prekrasno turističko naselje smješteno na jugozapadnoj strani najzelenijeg hrvatskog otoka Raba. S nešto više od 2 tisuće stanovnika ovo maleno turističko naselje podijeljeno je u dva dijela: prvi dio smjestio se na malenim brdašcima, a drugi dio odmah uz more.

Odlična prometna povezanost s kopnom (blizina pristaništa te brze trajektne linije koje voze svaki sat ili dva vremena na relaciji Mišnjak - Stinica), ali i s ostatkom otoka, prekrasne prirodne pješčane plaže smještene u poznatim uvalama Padova I, II i III, kristalno čisto, toplo i plitko more, prekrasne šetnice uz plažu, brojni restorani i konobe koji nude tradicionalne otočke specijalitete - lignje, dagnje, salate od hobotnice, domaću rakiju, vino, maslinovo ulje, med od kadulje, ali i najpoznatiju deliciju otoka - rapsku tortu koja je postala i suvenir samoga otoka, brojni sportsko rekreacijski sadržaji (pješačenje, biciklizam, ronjenje, trekking, wellness...) učinili su Banjol jednim od najposjećenijih turističkih naselja na otoku.

Svake godine Banjol posjećuje sve veći i veći broj kako stranih tako i domaćih gostiju. Ponuda privatnoga smještaja, apartmana, hotela, autokampova i vila na zavidnoj je razini i za svačiji džep. Banjol također pruža mogućnost brojnih jednodnevnih izleta na neki od susjednih otoka, ali i Nacionalnim parkovima Paklenica, Kornati, Plitvička jezera i Sjeverni Velebit.

Brojne mirne i tihe uvale, prekrasni parkovi, romantični zalasci sunca, brojni koncerti i predstave na otvorenim ljetnim pozornicama idealni su za sve zaljubljene parove koji žele provesti romantični godišnji odmor iz snova.