Apartmani i Privatni Smještaj na Kvarneru

Savršena prirodna kombinacija mora, otoka i planina kakva se može vidjeti rijetko gdje u svijetu. Kvarner je prekrasni zaljev u sjeveroistočnom dijelu Jadranskog mora između Istre i Hrvatskog primorja ( Od Mošćeničke Drage preko Ičića, Lovrana, Opatije, Rijeke, Crikvenice, Novog Vinodolskog te otoka Cres, Rab, Krk i Lošinj.) Kvarner je idealan za aktivni odmor i one turiste željne avanture i adrenalina. Tako možete letjeti zmajevima s Učke, natjecati se u podvodnom ribolovu, sudjelovati u međunarodnoj jedriličarskoj regati, brzim utrkama i međunarodnom prvenstvu u motociklizmu na Grobniku, ali i skakati padobranom iznad Lošinja. Ponuda smještaja na Kvarneru je brojna, kvalitetna i primjerena svakom turistu i svačijem džepu.

Od znamenitosti koje svakako treba posjetiti izdvajamo Trsatsko svetište u Rijeci, Bašćansku ploču - jedan od najstarijih spomenika hrvatskog jezika i glagoljaštva koja se nalazi u Jurandvoru u blizini Baške na otoku Krku, Nacionalni park Risnjak, Nacionalni park Paklenica i Sjeverni Velebit te brojne samostane, stare povijesne crkve, galerije, muzeje...

Veća turistička središta sa privatnim smještajem na Kvarneru su: gradovi Rijeka, Opatija, Crikvenica i Novi Vinodolski te otoci Krk, Pag i Rab. Ova regija pruža odličnu gastronomsku ponudu. Treba izdvojiti janjetinu s ovčjim sirom, kvarnerske škampe, rapsku tortu, ali i brojna vrhunska jela od ribe. Gosti željni mira i odmora od gradske vreve raj će pronaći na otoku Rabu i njegovim prekrasnim tihim uvalama okupanim kristalno čistim morem. Treba izdvojiti i malo mjesto Stinica preko puta Raba koje je također idealno za turiste željne mira i relaksacije.

Kvarner u ponudi ima i vrhunski zdravstveni turizam. Zbog izrazito povoljnih klimatskih karakteristika izgrađena su brojna vrhunska lječilišta (Opatija, Crikvenica, Veli i Mali Lošinj, Rab ). Visokostručna medicinska usluga osigurat će svakome vrhunsku uslugu. Antistress programi, vital programi, masaže, prirodne aromaterapije, šetnja netaknutom prirodom i šumom čine dobro za dušu i tijelo svakog turista.


CresCrikvenicaIlovikKarlobagKraljevicaKrkLošinjNovi VinodolskiOpatijaRabRijekaSenjUnije