Apartmani i privatni smještaj Krk - Baška

Najpoznatije turističko središte i naselje smješteno u prekrasnoj uvali na jugoistočnoj strani otoka Krka. Krase ga brojne pješčane, kristalno čiste plaže, plitko i toplo more pogodno za neplivače i malu djecu, brojni kafići i disko klubovi u kojima zabava traje do ranih jutarnjih sati, restorani koji nude gastronomske delicije ovoga kraja po vrlo povoljnim cijenama, brojni sportsko rekreativni sadržaji poput ronjenja, jedrenja, biciklizma, odbojke na pijesku, brojne šetnice koje su idealne za rolanje, šetnju i vožnju biciklom uz more, mirne uvale za one željne mira, privatnosti i tišine.

Odlična prometna povezanost ovo turističko naselje svrstava u jedno od najposjećenijih na Jadranu. Ponuda privatnoga smještaja je šarolika i za svačiji džep - od apartmana i soba za iznajmljivanje pa sve do privatnih hotela i kampova.

Uživati se može i u razgledavanju brojnih kulturno povijesnih znamenitosti (Barokna crkva Sv. Trojice iz 18. stoljeća, Crkva Sv. Ivana Krstitelja iz 11. stoljeća...), u brojnim festivalima i koncertima na otvorenom, ali i u jednodnevnim izletima u nacionalni park Sjeverni Velebit ili u grad Opatija - "biser Jadrana".

Gostoljubivost i pristupačnost domaćina učinit će Vaš boravak u ovom prekrasnom turističkom naselju tako toplim da ćete se osjećati kao kod vlastite kuće. Dobrodošli u Bašku - turistički raj Kvarnera!