Apartmani i privatni smještaj Kraljevica

Prekrasni gradić u Primorsko-goranskoj županiji na samom ulazu u Bakarski zaljev udaljen svega 20-ak kilometara od Rijeke. Upravo vrhunski prometni položaj - vrlo mala udaljenost od velikih europskih gradova (München, Beč, Budimpešta, Venecija - svega par stotina kilometara - vožnja autom par sati), blizina zračne luke, najveće hrvatske pomorske luke, moderne cestovne mreže ovaj grad učinili su važnim središtem još od pretpovijesnog doba.

Danas je Kraljevica turistički gradić idealan za goste željne adrenalina i aktivnoga odmora. Ovdje se tako može uživati u brojnim vodenim, ali i kopnenim sportovima poput jedrenja, ronjenja, biciklizma i planinarenja. Klima je ugodna, mediteranska, vruća ljeta - blage zime. More je čisto, plaže kamene i šljunčane.

Kraljevica također nudi bogatu ponudu privatnoga smještaja, apartmana, soba za iznajmljivanje, autokampova i malih hotela. Cijene su prihvatljive i za svačiji džep. Ako ste pak željni dobre zabave i tuluma do ranih jutarnjih sati - najbolje se uputiti u 15 km udaljenu Crikvenicu ili Novi Vinodolski koji su prepuni trendi diskoteka i barova koji rade do ranih jutarnjih sati.


Nema rezultata