Apartmani i privatni smještaj Krk - Malinska

Prekrasno turističko naselje smješteno na sjeverozapadnoj obali otoka Krka, svega 12 km od grada Krka i 15 km od  Krčkog mosta. Upravo je odlična prometna povezanost s kopnom, blizina zračne luke i velikih srednjoeuropskih gradova bila presudna za turistički procvat ovoga naselja na otoku Krku. Ime je dobila po mlinu koji je izgrađen u 15. stoljeću. Malinska danas nudi bogatu ponudu privatnoga smještaja, apartmana, pansiona, obiteljskih kuća i vila te privatnih hotela. Obiluje kulturno povijesnim znamenitostima od kojih izdvajamo: Crkva Sv. Marije Magdalene iz 15. stoljeća, Franjevački samostan.

Prekrasne plaže, čisto i toplo more, brojne šetnice uz more, parkovi, razne manifestacije, koncerti i predstave na otvorenom u ovo malo mjesto svake godine privuku sve veći i veći broj kako stranih tako i domaćih gostiju. Ako na godišnjem odmoru želite uživati u sportskim aktivnostima onda je ovo pravo mjesto za Vas. Možete uživati u brojnim vodenim sportovima - ronjenju, jedrenju, kajaku, vožnji tubama i bananama pa sve do biciklizma, tenisa i nogometa.

Restorani i konobe ponudit će Vam raznovrsne gastronomske i enološke specijalitete ovoga kraja. Ljubitelji noćnoga života mogu uživati u brojnim barovima i kafićima od kojih je svakako najpoznatiji disko klub Boa.