Apartmani i privatni smještaj Crikvenica

Atraktivno turističko središte smješteno uz samu obalu u Kvarnerskom zaljevu Jadranskog mora. Cijeli grad Crikvenica je zapravo morska rivijera duga 15 km i široka 2 km koja se sastoji od 4 turistička naselja: Crikvenica, Dramalj, Jadranovo i Selce. Vrhunska prometna povezanost - zračna luka udaljena je svega 20 km (otok Krk), grad Rijeka - prometno čvorište i najveća hrvatska pomorska luka i najbliži izlaz na more cijele Središnje Hrvatske i Europe udaljen je svega 35 km, blizina autoputa, željeznice i gradska luka omogućava svim turistima iz cijele Europe da u vrlo kratkom periodu dođu u ovaj turistički raj.

Crikvenica pruža vrhunsku ponudu smještaja. Tako se tu nalaze brojni hoteli, apartmani i sobe za iznajmljivanje, pansioni, kampovi te gradska luka sa vezovima.

Svi gosti željni aktivnoga odmora ovdje će pronaći bogatu ponudu sportskih aktivnosti krenuvši od fitnessa, padobranskog jedrenja, biciklizma, plivanja, planinarenja pa sve do ribolova, tenisa i odbojke na pijesku. Oni pak željni razgledavanja i šetnje mogu uživati u višekilometarskoj šetnici uz kristalno čisto more, prekrasnim parkovima ili pak posjetiti neke od mnogobrojnih kulturno-povijesnih znamenitosti ovoga grada od kojih izdvajamo: Crkva Uznesenja Blažene Djevice Marije, Memorijalni atelje Zvonka Cara, Muzej grada Crikvenice i mnoge druge.

Povoljna klima sa submediteranskom vegetacijom i visokim postotkom soli u zraku Crikvenicu čini idealnim mjestom za oporavak i liječenje bolesti dišnih organa. Sa više od 2500 sunčanih sati godišnje ubraja se među najsunčanija mjesta u Hrvatskoj. Radi svega navedenoga Crikvenica se smatra jednim od najznačajnijih središta zdravstvenog turizma na Jadranu.

Crikvenica pruža bogatu gastronomsku i enološku ponudu u brojnim restoranima, konobama i tavernama, ali i kvalitetan noćni život za sve goste željne zabave do jutra.