Apartmani i privatni smještaj Lošinj - Mali Lošinj

Popularno turističko središte i grad smješten u prekrasnoj uvali Augusta na južnoj strani otoka Lošinja. Danas predstavlja administrativno, gospodarsko, kulturno i financijsko središte samoga otoka, ali i zapadnoga dijela Kvarnera. S nešto više od 7 tisuća stanovnika najveće je naselje otoka Lošinja te ujedno i najveće naselje na svim jadranskim otocima.

Odlična prometna povezanost (zračna luka, brze trajektne linije) te blizina velikih srednjoeuropskih gradova (Beč, München, Zagreb, Rijeka, Ljubljana, Venecija) učinili su ovaj grad u vrlo kratkom vremenskom periodu lako dotupnim turistima iz čitavoga svijeta, Europe i regije.

Više od 120 godina Mali Lošinj je zdrastveno i klimatsko lječilište. Sve ovo može zahvaliti pogodnim klimatskim uvjetima, kvalitetnim zrakom, gustom borovom šumom, velikom koncentracijom morskog aerosola. Danas se u Malom Lošinju uspješno liječe alergijske bolesti, bolesti dišnih organa te bolesti kože. Ovo je još jedan od razloga zašto je Mali Lošinj gotovo jedanko posjećen i ljeti i zimi.

Ako ste zaljubljenik u povijest i kulturnu baštinu ovdje možete uživati u razgledavanju brojnih kulturno-povijesnih znamenitosti kao što su: Crkva Sv. Martina iz 1450. godine, Palača Fritzy, Park šuma Čikat, Crkvica Sv. Nikole, ali i u posebnoj atrakciji - zaštićenoj vrsti i koloniji Dobrih dupina.

Prekrasne uvale, plaže, šetnice uz more, brojne sportske atrakcije i aktivnosti poput ronjenja, jedrenja, aqua park za djecu, brojni koncerti i manifestacije na otvorenim ljetnim pozornicama, razni restorani i konobe za sve turiste željne gastronomskih delicija ovoga kraja, brojni kafići i disko klubovi za sve one koji vole tulumariti do ranih jutarnjih sati učint će svaki boravak ispunjenim do zadnje sekunde.

Mali Lošinj nudi široku ponudu privatnoga smještaja, apartmana, soba za iznajmljivanje, vila, hotela i pansiona.

Dobrodošli na Mali Lošinj - grad za odmor tijela i duše!