Apartmani i privatni smještaj Karlobag

Prekrasni gradić Karlobag smjestio se nasuprot otoka Paga s jedne strane i Velebita s druge strane. Zauzima važan prometni položaj jer se nalazi na magistralnom pravcu od Rijeke prema Dubrovniku s jedne strane i Gospiću, Plitvičkim jezerima i Zagrebu s druge strane prema unutrašnjosti Republike Hrvatske.

S nešto više od tisuću stanovnika ovaj gradić idealan je za sve turiste koji žele uživati u aktivnom odmoru. Ovdje možete uživati u planinarenju, biciklizmu, slobodnom penjanju, jahanju, paintballu, jedrenju, ronjenju, raftingu i mnogim drugim aktivnostima. Ukoliko se odlučite za obiteljske odmore ili odmore sa ljepšom polovicom - opet ste na pravom mjestu. Daleko od gradske vreve, u miru i tišini, čistom zraku i moru, prekrasnim šetnjama uz more ili planine, izletom u nacionalne parkove Plitvička Jezera i Paklenica ispunit će sva Vaša očekivanja.

Ako se zaželite dobre hrane - ovaj gradić u brojnim restoranima i konobama nudi bogatu i vrhunsku gastronomsku i enološku  ponudu ovoga kraja.

Karlobag također nudi šaroliku ponudu privatnoga smještaja, apartmana, soba za iznajmljivanje i pansiona. Od znamenitosti ovoga grada svakako trebate posjetiti Kapucinski samostan i Crkvu Sv. Josipa te Crkvu Sv. Karla Boromejskog.

Dobrodošli u Karlobag - gradić koji nudi svakome po nešto!