Apartmani i privatni smještaj Pag - Novalja

Centralna luka - najatraktivniji i najposjećeniji grad otoka Paga. S nešto više od 3 tisuće stanovnika Novalja se smjestila na  sjeverozapadnom dijelu otoka Paga u blagom zaljevu. Odlična prometna povezanost (brze trajektne linije, povezanost s kopnom putem Paškog mosta, blizina zračne luke te kvalitetna cestovna povezanost i blizina autoceste) osigurali su gostima iz čitavoga svijeta i regije brz i lak dolazak u ovaj atraktivni turistički grad.

Velik broj sunčanih dana, vruća ljeta s jako malo kišnih dana, brojne pješčane i šljunčane plaže, prekrasne uvale i šetnice uz more, bogata kulturno-povijesna baština, brojni restorani i konobe koji nude vrhunske gastronomske i enološke delicije ovoga kraja, kafići i barovi diljem grada, kvalitetna ponuda privatnoga smještaja, apartmana, soba za iznajmljivanje, pansiona, vila i hotela, gostoljubivost domaćina samo su neki od aduta koji svake godine poput magneta privlače sve veći i veći broj stranih i domaćih turista.

Zbog izuzetne prometne povezanosti i geografskog položaja Novalja organizira svakodnevno jednodnevne izlete na neke od susjednih otoka - Rab, Lošinj, Krk, Olib ili Nacionalne parkove - Kornate, Krku, Plitvička Jezera, Sjeverni Velebit i Paklenicu.

Treba istaknuti kako je najpoznatija hrvatska plaža Zrće udaljena svega par kilometara od Novalje. Idealna je za sve partijanere jer na njoj zabava nikada ne prestaje. Novalja je idealna i za sve goste željne aktivnoga i adrenalinskoga odmora. Tako možete uživati u sadržajima poput skijanja na vodi, wind surfinga, vožnji jet skijem, skakanju bungee jumpingom, ronjenju, jedrenju, planinarenju, vožnji biciklom, igranju nogometa...

Dobrodošli u grad Novalju - turistički raj otoka Paga!