Apartmani i Privatni Smještaj u Sjevernoj Dalmaciji

Najmlađa hrvatska turistička destinacija koja broji preko 500 otoka i otočića. Najpoznatiji otoci su Pag, Murter, Ugljan, Pašman, Vir, Zlarin, te otočna skupina Nacionalni park Kornati i Park prirode Telašćica na Dugom otoku. Prostire sa na području od otoka Paga na sjeveru do grada Primoštena na jugu. Središte ovoga dijela Dalmacije je grad Zadar - drevni grad prepun povijesnih i kulturnih znamenitosti, star 3000 godina. Sjeverna Dalmacija ostavlja sve turiste bez teksta svojim prirodnim ljepotama. Ovdje su smještana čak tri nacionalna parka i to NP Kornati, NP Krka i NP Paklenica. Također se nalaze i dva parka prirode (PP Telašćica i PP Vransko jezero). Dva najveća grada su Zadar i Šibenik koji obiluju povijesnim i kulturnim znamenitostima. Forum u Zadru i Katedrala sv. Jakova u Šibeniku samo su dio znamenitosti koje obavezno trebate posjetiti.

Sjeverna Dalmacija nudi moderan privatni smještaj, vile, hotele, apartmane, moderno opremljene marine i nautičke centre. Nikako ne propustite probati fine specijalitete dalmatinske kuhinje, ali i vrhunska dalmatinska vina. Veća središta ove regije su Vodice, Primošten, Rogoznica, Starigrad – Paklenica i Pirovac.

Ova regija najidealnija je za one turiste željne najluđih provoda i cjelodnevnog partijanja. Na otoku Pagu nalazi se poznata plaža Zrće koju s razlogom nazivaju "hrvatskom Ibizom". Ovdje zabava ne prestaje. U čuvenim klubovima Aquarius, Papaya i Kalypso gostuju najpoznatija DJ imena klupske elektronske muzike, kao što su Tiesto, Paul Van Dyk , Swedish House Mafia koji dižu atmosferu do usijanja i tjeraju vaša tijela na ludi provod.

Za ljubitelje aktivnog odmora Sjeverna Dalmacija pruža mnoštvo zanimljivosti - od biciklizma, jedrenja, ronjenja pa sve do bungee jumpinga i paintballa. Oni pak željni mira svoje utočište će pronaći u nekoj mirnoj uvali kojih u Sjevernoj Dalmaciji ima na pretek. Čisto more, jedan od najljepših zalazaka sunca, prekrasni otoci - svim gostima ostat će u trajnom sjećanju te ih ponovno mamiti natrag.


BiogradDugi Otok

KninKornatiKrka (rijeka)MolatMurterPagPaklenicaPašmanPrimoštenPrvićRavaRogoznicaŠibenikSilbaUgljanVirVodiceZadar