Apartmani i privatni smještaj Pašman - Ždrelac

Atraktivno turističko naselje smješteno na istočnoj obali otoka Pašmana. Kristalno čisto more, netaknuta priroda, prekrasne uvale, pješčane plaže, te fascinantan pogleda na Kornate i Dugi Otok u ovo rajsko mjesto svake godine privuče sve veći i veći broj stranih i domaćih turista. Pridodamo li tome i vrhunsku prometnu povezanost sa kopnom - brze trajektne linije na relaciji Ždrelac - Biograd i Ždrelac Zadar, blizina zračne i pomorske luke, željezničkoga i autobusnoga kolodvora vidimo da je put do ovog prekrasnog turističkog naselja vrlo jednostavan i brz.

Ždrelac je idealno mjesto za sve nautičare ali i ljubitelje vodenih sportova poput jedrenja, ribolova i surfanja. Osim u vodenim sportovima uživati se može i u odbojci na pijesku, vožnji biciklom te u brojnim izletima od kojih je najatraktivniji izlet u nacionalni park Kornati.

Ždrelac nudi odličnu ponudu privatnoga smještaja, apartmana, kuća za odmor i soba za iznajmljivanje. U restoranima možete kušati tradicionalne dalmatinske specijalitete te uživati u ispijanju najgoljih hrvatskih vina, domaćoj rakiji i pivu.

Samo mjesto Ždrelac broji oko 250 stanovnika. Osim turizmom, stanovništvo se bavi i maslinarstvom, poljodjelstvo, ribarstvom i vinogradarstvom.

Ako želite odmoriti dušu i tijelo, uživati u pješčanim plažama i kristalno čistom moru, Ždrelac je prava destinacija za Vas!

Ako želite