Apartmani i privatni smještaj Primošten

Prekrasni gradić i poznato turističko središte smješten na jadranskoj magistrali između gradova Šibenika i Trogira u Šibensko-kninskoj županiji (Sjeverna Dalmacija). Kristalno čisto more, prekrasne plaže od koji su  Raduča i Mala Raduča uvrštene u jednu od 10 najljepših plaža u Hrvatskoj, bogat noćni život, brojni sportsko-rekreacijski sadržaji glavni su turistički audti ovoga grada. Pridodamo li tome i odličnu prometnu povezanost sa svim većim gradovima u Hrvatskoj, blizinu autoceste i zračne luke, te željezničkoga i autobusnoga kolodvora vidimo zašto je ovaj turistički gradić svake godine sve posjećeniji i posjećeniji.

Primošten nudi šaroliku ponudu privatnoga smještaja, apartmana, soba za iznajmljivanje, kuća za odmor, pansiona i hotela. Domaćini su gostoljubivi i susretljivi a cijene vrlo pristupačne. U restoranima diljem grada možete uživati u tradicionalnim gastronomskim delicijama poput raznih vrsta riba i drugih morskih plodova spravljenih na tisuće načina, dalmatinskom pršutu, siru ali i raznim drugim jelima. Budući da je Primošten nadaleko poznat po svojim prekrasnim vinogradima svakako kušajte neka od najboljih hrvatskih ali i svjetskih crnih i bijelih vina.

Osim u izobilju vrhunske dalmatinske hrane i vina svakako preporučamo i posjet nacionalnim parkovima Krka i Kornati koji se nalaze u neposrednoj blizni. Svaki će Vas svojom unikatnom ljepotom ostaviti bez daha! Svakako posjetite i povijesnu crkvu  Sv. Jurja iz 15. st. koja se smjestila u samoj jezgri grada ali i brojne okolne otoke i otočiće te uživajte u netaknutoj prirodi.

Dobrodošli u Primošten - turistički biser s najljepšim plažama na Jadranu!