Apartmani i privatni smještaj Brač - Bol

Svjetski poznat turistički grad smješten na otoku Braču. Odlična prometna povezanost ( udaljenost od zračne luke 15 km, brze katamaranske i trajektne linije sa kopnom - Split) ovaj turistički raj lako je dostupan svim gostima iz Europe.

Bol vam nudi vrhunsku ponudu privatnoga smještaja u brojnim apartmanima, pansionima, hoteleima i luksuznim vilama.

Najveća i najljepša atrakcija ovoga grada ali i Hrvatske svakako je plaža Zlatni rat - prirodni fenomen koji se proteže 500 metara okomito u more. Ova plaža stalno mjenja svoj oblik zbog utjecaja vjetrova i morskih struja. Od ostalih znamenitosti svakako posjetite Zmajevu špilju te pustinju Blaca - etnološki spomenik iz 16. stoljeća koji pruža prizor međusobno povezanih kuća, litica, brijega i pećine.

Zbog svoje jedinstvene prirodne lokacije Bol je raj za sve surfere ali i sve ostale ljubitelje vodenih sportova (jedrenje, ronjenje...). Osim u vodenim sportovima ovdje se može uživati i u brojnim drugim sportskim aktivnostima poput: tenisa, nogometa, odbojke na pjesku, biciklizma pa sve do ekstremnih sportova (trekking, free climbing...).

Brojni restorani i konobe nude vrhunsku gastronomsku i enološku ponudu ovoga kraja. Brojne moderne Diskoteke i barovi idealno su mjesto za turiste željne ludog provoda do ranih jutarnjih sati.