Apartmani i privatni smještaj Makarska

Prelijepi grad i turističko središte poznate Makarske rivijere, koja se pruža od Brela na zapadu do Gradca na istoku u dužini od 60 km. Sastoji se od stare jezgre mediteranskog tipa i novijeg djela kojeg krase moderni hoteli, privatni apartmani, sobe, vile i kampovi.

Iznad Makarske nalazi se planina Biokovo koja je 1981. godine proglašena parkom prirode. Najviši vrh je sv. Jure, visok 1762 m. Ova planina idealna je za sve planinare, izletnike, ljubitelje biciklizma, ali i one koji se žele u vruće ljetne dane napiti hladne i čiste izvorske vode.
 
Turisti pak željni adrenalinskog turizma utjehu će pronaći u raftingu na divljim vodama rijeke Cetine. Turisti također mogu uživati i u drugim sportskim aktivnostima poput tenisa, nogometa, odbojke, jedrenja, ronjenja i prekrasnim šetnjama duž gradskih plaža. Gosti pak željni mira i odmora raj će pronaći u prekrasnim, atraktivnim i šumovitim parkovima smještenim na poluotocima Sveti Petar i Osejava.

U Makarskoj je razvijen i rekreacijsko-zdravstveni turizam gdje je smješteno poznato lječilište Biokovka.

Makarska ima bogatu kulturno-povijesnu baštinu od koje posebno izdvajamo Malakološki muzej (u Franjevačkom samostanu) kojeg mnogi smatraju jednim od najljepših i najraskošnijih Malakoloških muzeja u svijetu, crkvu Sv. Filipa te Muzej školjaka-Makarska.

Svi ljubitelji noćnoga života i zabave do jutra mogu uživati u brojnim disco clubovima, coctail barovima, kafićima ili pak okušati sreću u nekoj kockarnici.

Nikako ne propustite probati fine specijalitete Makarske kuhinje, ali i vrhunska dalmatinska vina.