Apartmani i privatni smještaj Trogir

Trogir - 2800 godina povijesti i života u ovom gradu spomenika dovoljan su razlog zbog čega ga je i UNESCO uvrstio na listu Spomenika svjetske kulturne baštine. Nalazi se u Srednjoj Dalmaciji na obali Kaštelanskog zaljeva, na otoku između Čiova i kopna - spojen kamenim mostom s kopnom. Vrhunska prometna povezanost - zračna luka Split udaljena je svega 6 km, blizina autoceste, željeznice, brze brodske linije povezuju Trogir u kratkom vremenu s cijelom Europom.

Trogir nudi smještaj u brojnim atraktivnim hotelima, apartmanima i sobama, vilama, privatnim kućama, kampovima, a posebno je privlačan i nautičarima (ACI Marina Čiovo).

Samo središte Trogira koje potječe iz srednjeg vijeka čine Dvorac i kula oko kojih se nalaze brojne građevine i spomenici iz romaničkog, gotičkog, renesansnog i baroknog razdoblja. Najznačajnije znamenitosti i atrakcije Trogira su: Katedrala sv. Lovre čiji je portal zapadnih vrata izradio Majstor Radovan, kula Kamerlengo, Gradska vrata, palača Čipiko, Gradska vijećnica, Crkva Svetog Petra...

S više od 2700 sunčanih sati godišnje, kristalno čistim more, brojnim uvalama, prekrasnim plažama, bogatim noćnim životom i vrhunskom gastronomskom ponudom Trogir je jedna od najprivlačnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj.