Plaža Zrće - Hrvatska Ibiza na kojoj zabava ne prestaje

26.10.2012.

Ako se ikada zaželite svjetski poznatih tuluma na kojima zabava nikada ne prestaje - onda vaši putevi vode na prekrasni otok Pag i najatraktivniju plaža Jadrana - Zrće!

Ako se ikada zaželite svjetski poznatih tuluma na kojima zabava nikada ne prestaje - onda vaši putevi vode na prekrasni otok Pag i najatraktivniju plaža Jadrana - Zrće! Krase ju svijetski poznati klubovi Papaya, Aquarius, trendi Noa Bar koji se nalazi na vodi, Kalypso, Euphoria i mnogi drugi barovi na otvorenom koji rade 24 sata na dan! Svako ljeto Zrće posjete vodeći svjetski DJ-evi: Armin Van Buuren, Tiesto, Avicii, David Guetta, Hardwell, Paul Van Dyk, Swedish House Mafia i mnogi drugi. Sve ovo jamči ludu zabavu na najvišem nivou. Od 2003. godine plaža Zrće dobila je i plavu zastavicu što dokazuje čistoću plaže i mora.


Foto izvor: www.pixabay.com
Autor: Unsplash

Gdje se nalazi plaža Zrće?

Plaža Zrće smještena je na jednom od najsunčanijih Jadranskih otoka - otoku Pagu, u prekrasnoj uvali svega nekoliko kilometara sjeveroistočno od turističkoga središta i grada Novalje.

Kako najlakše do plaže Zrće?

Ako dolazite avionom, najbliža zračna luka je ona u Zadru - 80km. Da biste nakon toga stigli na najpopularniju plažu Jadrana trebat će Vam oko sat i pol vremena automobilom - ovisno o gužvama na cesti.

Ako pak dolazite automobilom - otok Pag vrhunski je povezan modernom mrežom autocesti iz svakoga smjera.

Ako pak dolazite autobusom, grad Novalja ima svakodnevni vozni red osobito u sezoni s kojim je povezana sa svim većim gradovima u Hrvatskoj.

Tko dolazi brodom - imate veze katamaranom  Rijeka - Rab - Pag - te trajektom Prizna-Žigljen. Svi koji dolaze vlakom najbolja opcija im je grad Zadar a onda autobusom ili autom do Paga i plaže Zrće.

Plaža Zrće osim najboljih tuluma na ovim prostorima, kristalno čistoga i toploga mora nudi i druge sportske atrakcije kao što su: Wakeboard, Bungee jumping, Jet ski, parasailing, vožnja bananom i od ovoga ljeta novom svjetskom hit atrakcijom - flyboard - koji ti omogućuje da lebdiš iznad vode i onda naglo zaroniš i tako stalno. Ovdje Vam jednostavno nikada ne može dosaditi. Energiju Zrća, prekrasne zalaske sunce, seksi komade koji gibaju bokove u ritmu svjetskih hitova svaki pravi partijaner jednostavno mora doživjeti. Za sve one koji nikada nisu posjetili Zrće predstavit ćemo kratku foto galeriju kako bi barem malo prenjeli dašak atmosfere s "Hrvatske Ibize". Uživajte u fotografijama i posjetite nas što prije!