Apartmani i Privatni Smještaj - Lika i Gorski Kotar

Kontinentalna regija u Hrvatskoj omeđena planinama Velebit (jug i zapad), Velika Kapela (zapad), Mala Kapela (sjever) te Lička Plješivica (istok). Idealna je za turiste željne aktivnoga odmora, ali i one koji ne vole mediteranske ljetne vrućine. Okružena visokim planinama i netaknutom prirodom idealna je za planinare, alpiniste i bicikliste ljeti, a zimi za skijaše. Brojne rijeke i brzaci idealni su za vožnju kajakom i ribolov. Na području Like nalazi se najpoznatiji Nacionalni park u Hrvatskoj - Plitvička jezera. Ovaj "biser kontinentalne Hrvatske" UNESCO je uvrstio u zaštićena prirodna područja 1979. godine. Lika Vam nudi raznoliku ponudu smještaja kao što su apartmani, sobe, pansioni, hoteli...

Zbog  prirodne okruženosti planina, šuma i rijeka Lika se najviše bazira na ponudi alpinizma, lovnoga i seoskoga turizma, ribolova, ali i agroturizma. Od većih mjesta u Lici izdvajamo Gospić, Otočac, Ličko Lešće i Zavižan.

S jedne strane more, s druge planine i guste šume ovaj kraj čine specifičnim i unikatnim. Ovo ja pravi raj za sve ljubitelje netaknute prirode, rekreativce i izletnike. Uživat će u koloniji bjeloglavih supova, modroj špilji, velebitskoj degeniji... Lika svoju gastronomiju temelji na bogatstvu šuma i voda. Brojni restorani nude vrhunska jela od divljači, poznatu ličku janjetinu, medvjeđi pršut, gljive, pastrve, ovčji i kravlji sir.


DelniceDuga ResaGospićGračacJosipdolLovinacMrkopaljNP PlitviceOgulinOtočacRakovicaSkradTršće